Latvijas komandu lielā diena BBL otrajā divīzijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzvaras SEB Baltijas Basketbola līgas otrajā divīzijā piektdien izcīnīja trīs Latvijas klubi - Liepājas "Līvu alus", Gulbenes "Bumerangs/ASK" un Rīgas "Falco". Ar piecām uzvarām kurzemnieki ir kļuvuši par vienu no četrām otrās divīzijas līdervienībām.

Lai arī pēc pirmajām 20 minūtēm Vēju pilsētas basketbolistiem bija septiņu punktu deficīts, "Līvu alus" Ventspilī ar 77:71 (16:16, 15:22, 22:20, 24:13) pieveica "Ventspils augstskolu" Šī bija liepājnieku ceturtā uzvara pēc kārtas, bet ventpilniekiem - sestais zaudējums sešās spēlēs. Uzvarētāju labā 21 punktu guva amerikānis Bens Vokers, bet viņa tautietis Džeisons Koulmens pievienoja vēl 19 punktus un savāca astoņas atlēkušās bumbas. Vokers izcīnīja arī sešas atlēkušās bumbas un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles, bet 11 punkti Mareka Jurēviča kontā. "Ventspils augstskolas" rindās rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Dāvis Delveris, bet ar 13 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām izcēlās Einārs Bučs. "Ventspils augstskolas" rindās šajā spēlē nebija divu pamatsastāva spēlētāju Kristapa Purņa un Renāra Zeltiņa, kuri trešdien tikai iekļauti pilsētas labākās komandas BK "Ventspils" sastāvā. Tajā pašā laikā Gulbenes "Bumerangs/ASK" izbraukumā pārliecinoši ar 88:63 (19:21, 25:22, 19:7, 25:13) apspēlēja Igaunijas klubu "Audentese Ulikool". Gulbenes komandas rindās labākais bija Jurijs Aleksejevs, kurš guva 25 punktus, izcīnīja 12 atlēkušās bumbas un trīs reizes bloķēja pretinieku metienus. Igauņiem rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Krstjans Make. Visbeidzot Rīgas "Falco" piektdien savā laukumā ar 100:84 (16:24, 21:23, 28:19, 35:18) uzvarēja vēl vienu Igaunijas vienību "Pirita PM". Abām komandām pēc šā mača otrās divīzijas B apakšgrupā ir pa divām uzvarām un četriem zaudējumiem. "Falco" rindās, kas maču aizvadīja bez viena no saviem līderiem poļu basketbolista Mihala Hlebovicka, labākie bija abi amerikāņu viesspēlētāji Džārviss Mičels un Deimons Barnets. Mičels guva 24 punktus, bet Barnets guva 23 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu