Ostapenko dubultspēļu pāriniece Sabaļenka triumfē Uhaņas turnīrā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Arina Sabaļenka
Arina Sabaļenka Foto: AFP/LETA

Baltkrievijas tenisiste Arina Sabaļenka sestdien izcīnīja savas līdzšinējās karjeras lielāko panākumu, triumfējot Uhaņas WTA "Premier" sērijas turnīrā.

Finālspēlē ranga 20.pozīcijā esošā Sabaļenka ar 6-3, 6-3 uzvarēja igaunieti Aneti Kontaveitu, kura ir planētas 27.rakete.

Sabaļenka izcīnīja otro WTA turnīru uzvarētājas titulu karjerā, jo 20 gadus vecā tenisiste augusta beigās palika nepārspēta arī Ņūheivenas WTA "Premier" sacensībās.

Pēc triumfa Uhaņas turnīrā Sabaļenka pasaules rangā pakāpsies uz 16.vietu.

Jāpiebilst, ka Uhaņā Sabaļenka piedalījās arī dubultspēlēs, startējot kopā ar Aļonu Ostapenko, taču abas apstājās jau otrajā kārtā.

Ostapenko, tāpat kā Anastasija Sevastova, Uhaņā vienspēlēs zaudēja jau pirmajā mačā, bet dubultspēlēs Sevastova tika līdz pusfinālam.

Tikmēr par Taškentas WTA "International" sērijas turnīra uzvarētāju sestdien kļuva 24 gadus vecā Margarita Gasparjana no Krievijas, kura finālā ar 6-2, 6-1 uzvarēja 17 gadus veco tautieti Anastasiju Potapovu.

Gasparjana, kura pasaules rangā ir vien 299.vietā, izcīnīja otro WTA turnīru uzvarētājas titulu karjerā, kamēr Potapova rangā ir 132.pozīcijā.

Savu pirmo titulu Gasparjana izcīnīja 2015.gadā Baku "International" turnīrā, bet pēc tam viņai sekoja smaga kājas trauma, kuras dēļ nācās izlaist teju veselu sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu