NHL Latvijas hokejistu duelī produktīvāks ir Bļugers

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Reuters/ScanPix

Teodors Bļugers Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas spēlē sakrāja lietderības koeficientu plus divi, taču uzvara tika pretiniekiem, kuru rindās mīnus viens lietderība bija Zemgum Girgensonam. 

Bufalo vietējā "Sabres" ar 5:4 papildlaikā pieveica Pitsburgas "Penguins". Teodors Bļugers reizi meta pa mājinieku vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu +2. "Sabres" rindās Zemgum Girgensonam arī viens metiens pa "Penguins" vārtiem un lietderības koeficients mīnus viens.

Vienā no divām savstarpējām spēlēm Floridas "Panthers" viesos ar 3:6 piekāpās Nešvilas "Predators". Rodrigo Ābols savā debijā NHL 14 minūtēs un 43 sekundēs laukumā divreiz meta pa pretinieku vārtiem, reizi bloķēja mājinieku metienu, uzvarēja 47 procentos iemetienu, paspēja uzspēlēt gan vairākumā, gan mazākumā, taču maču beidza ar lietderības koeficientu mīnus viens.

Floridas kluba visos trijos vārtos piedalījās Brets Konolijs, gūstot vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlējot, bet mājiniekiem četri punkti (1+3) Nikam Bonino.

Vašingtonas "Capitals" uzvarā pagarinājumā ar 4:3 pār Čikāgas "Blackhawks" Kristofers Bindulis laukumā nedevās.

Tāpat laukumā nevienā no abām Vankūveras "Canucks" un Kalgari "Flames" spēlēm netika arī Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs. Spēles beidzās ar rezultātu 4:3 "Flames" labā un 3:2 "Canucks" labā pagarinājumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu