Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Eštons: Pārliecība ir atgriezusies

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kārters Eštons
Kārters Eštons Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" komanda ir atguvusi pārliecību, pēc izcīnītas uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē sacīja kanādiešu uzbrucējs Kārters Eštons. 

Rīgas "Dinamo" trešdien izbraukumā Kazahstānā ar rezultātu 4:3 (0:0, 2:1, 1:2, 1:0) papildlaikā pārspēja Nursultanas "Baris" vienību.

Trešā perioda vidū Eštons guva vārtus skaitliskajā vairākumā. Viņa kontā šosezon 4 vārti un 3 rezultatīvas piespēles.

"Aizvadījām ļoti labu spēli. Ielikām lielu darbu, lai tiktu pie panākuma. Spēle bija aizraujoša - ātra un, domāju, ļoti skatāma. Pacietīgi un precīzi spēlējām savā aizsardzības zonā, bloķējām metienus," kluba mājaslapā intervijā norādīja Eštons.

Rīdziniekiem tikai otro reizi šosezon izdevās izcīnīt uzvaru divās spēlēs pēc kārtas.

"Pārliecība ir atgriezusies. Bija tāda dīvaina sajūta - it kā visu jau darām, bet ripa vienkārši nelidoja vārtos. Tagad viss notiek. Ir forši, kad, pēc labi pavadīta mača, arī esam ieguvuši punktus. Šādi jāturpina mājās," sacīja kanādiešu uzbrucējs.

Papildlaika ceturtās minūtes vidū pēc kanādieša Brendona Makmilana piespēles vārtus pretuzbrukumā ar plaukstas metienu guva Kristaps Sotnieks.

"Bijām savā aizsardzības zonā, ieguvām ripu un devāmies uz priekšu. Es jau jutu, ka Soča (Sotnieks) pats metīs. Tāpēc tikai pasitu ar nūju pa ledu, varbūt vārtsargs kļūdīsies, varbūt viņu aizsargs nāks uz mani un Kristaps būs pavisam brīvs. Jāsaka, kā ir - metiens viņam padevās ļoti jaudīgs," komandas biedru paslavēja Eštons.

Ar 12 punktiem 18 spēlēs Rīgas "Dinamo" joprojām ir pēdējā vietā Rietumu konferencē un arī visā līgā.

Rīgas "Dinamo" nākamo spēli aizvadīs svētdien, 20. oktobrī, savā laukumā pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu