Porziņģis pēc dekādes zaudējuma: Šī bija dīvaina spēle

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristapam Porziņģim ir grūti aptvert, kā Dalasas "Mavericks" komanda svētdien varēja pazaudēt 30 punktu pārsvaru un piedzīvot zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Mavericks" viesos ar 107:110 piekāpās NBA čempionei Toronto "Raptors", kas izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas.

Dalasa trešajā ceturtdaļā iekrāja 30 punktu pārsvaru, taču tas tika pazaudēts, spēles ceturtajā nogrieznī ielaižot 47 punktus.

"Šovakar bija dīvaina spēle. Joprojām nespēju aptvert, kas notika," pēc mača sacīja Latvijas basketbolists.

"Mēs nereaģējām uz viņu spiedienu, uz viņu enerģiju. Viņi veica milzu izrāvienu, bet mēs uz to nereaģējām," teica Porziņģis.

"Raptors" kluba vēsturē šī bija lielākā atspēlēšanās. Savukārt visā NBA šī bija pirmā 30 punktu atspēlēšanās kopš 2009. gada 21. decembra, kad Sakramento "Kings" pārspēja Čikāgas "Bulls", vēsta ESPN.

"Šis zaudējums sagādāja ļoti lielu vilšanos, pilnībā uzņemos par to atbildību. Viņi paveica lielisku darbu ar "slazdiem". Mēs uz to neatbildējām, un tā ir mana vaina," atzina "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails.

"Ir pilnībā skaidrs, kas notika, - tas ir agresivitātes jautājums. Viņi noturēja enerģiju līmenī. Uzslavas viņiem un viņu faniem par to, piebilda treneris.

"Mavericks" līdzīgu zaudējumu cieta 2002. gada 6. decembrī, kad komandai trešajā ceturtdaļā bija +30 (vadība ar 66:36), taču beigās tika piedzīvots zaudējums ar 103:105 pret Losandželosas "Lakers", kuras rindās spēlēja Kobe Braients un Šakils O'Nīls.

Rietumu konferences turnīra tabulā "Mavericks" ar 19 uzvarām un 10 zaudējumiem ieņem 5. vietu.

"Raptors" ar bilanci 21-8 ierindojas 4. pozīcijā Austrumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu