Videls pirms sezonas apsvēris domu noslēgt hokejista karjeru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Līnuss Videls.
Līnuss Videls. Foto: www.hcbarys.kz

Zviedru hokeja uzbrucējs Līnuss Videls, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Rīgas "Dinamo" komandu, pirms šīs sezonas apsvēris domu noslēgt profesionāla hokejista karjeru.

Pašlaik 34 gadus vecais Videls šosezon pārstāv Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Nursultanas "Baris" no Kazahstānas.

Videls spēlēt sāka tikai novembrī. Sezonas ievadā viņš bija bez darba, jo nesaņēma no klubiem piedāvājumus, kas apmierinātu viņa vēlmes.

Zviedrijas hokejists atklāja, ka viņam bija sarunas ar Maskavā bāzētām komandām, taču neizdevās vienoties par līguma nosacījumiem.

"Meklēju variantus vienoties ar komandām, kas atrodas tuvu mājām (Zviedrijai). Ja runājam konkrētāk - ar Maskavas klubiem," intervijā "All Hockey" pastāstīja Videls. "Gribēju, lai varu mājās nokļūt ar vienu lidojumu."

Viņš atzina, ka piezagusies arī doma par hokejista karjeras noslēgšanu, taču parādījās "Baris" komandas piedāvājums.

"Bija vairāki piedāvājumi, bet neviens nebija man piemērots par 100%. Iespējams, būtu beidzis spēlēt hokeju, ja nebūt "Baris" piedāvājuma. Šī ir laba un man piemērota komanda," teica Videls.

Pagājušajā sezonā Videls bija Rīgas "Dinamo" rezultatīvākais spēlētājs - 24 vārti un 24 rezultatīvas piespēles. Tā pārliecinoši bija viņa rezultatīvākā sezona KHL čempionātā, kur kopumā viņš nospēlējis astoņas sezonas.

Rīgas "Dinamo" vēlējās turpināt sadarbību ar Videlu, taču neizdevās vienoties.

Neoficiāla informācija liecina, ka zviedrs vēlējies sezonā saņemt 800 000 eiro lielu algu. 

Videls šosezon 15 mačos "Baris" sastāvā guvis 5 vārtus un veicis 6 rezultatīvas piespēles.

Rīgas "Dinamo" savā laukumā 4. janvārī uzņems "Baris" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu