"Mavericks" treneris Kārlails slavē Porziņģa spēli (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Nikola Jokičs un Kristaps Porziņģis
Nikola Jokičs un Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails pēc uzvaras pār Denveras "Nuggets" slavēja Kristapa Porziņģa spēli.

Aizvadītajā spēlē "vienradzis" izcēlās ar 25 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un trim bloķētiem metieniem. Viņa pārstāvētā vienība sestdien izcīnīja uzvaru izbraukumā ar rezultātu 116:103.

"Kopumā nospēlējām labi abos laukuma galos. Īpaši jau uzbrukumā, kas arī vilka mūs uz priekšu. Spēlē bija brīži, kad bija vērojami kāpumi un kritumi. Šīs nianses noteikti līdz nākamajām spēlēm vajag pieslīpēt,"  izteicās Porziņģis.

Komandas galvenais treneris pēc spēles uzslavēja liepājnieka sniegumu gan uzbrukumā, gan aizsardzībā.

"KP šovakar trīs vai četrās epizodēs nospēlēja ļoti svarīgu lomu aizsardzībā," sacīja Kārlails.

"Pāris bloķēti metieni un pāris veiksmīgas samainīšanās pie blokiem, kas tādējādi neļāva [Džamalam] Marejam un [Maiklam] Porteram junioram izpildīt vieglus tālmetienus, mums ļoti palīdzēja. Viņš daudz darba izdarīja zem groza un nevar nepieminēt faktu, ka bija fantastisks uzbrukumā."

Treneris arī izcēla, ka bija apmierināts ar to, ka komanda pēc neveiksmīga spēles sākuma spēja saņemties un aizvadīt labu turpinājumu.

Ar komandas spēli ļoti apmierināts bija arī Luka Dončičs. "Mēs paveicām lielisku darbu uzbrukumā un aizsardzībā," sacīja slovēnis. "Mums spēle iesākās grūti, bet spējām uzlabot savu sniegumu turpinājumā."

25 gadus vecais Porziņģis šosezon vidēji spēlē izcēlies ar 20,7 punktiem, 8,5 atlēkušajām bumbām un 1,5 bloķētiem metieniem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu