Medijs: "Celtics" vēlas iegūt Oldridžu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lamarkuss Oldridžs
Lamarkuss Oldridžs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Bostonas "Celtics" tiek minēta kā viena no galvenajām favorītēm, kas savā sastāvā varētu iegūt pieredzējušo Lamarkusu Oldridžu, vēsta "Bleacher Report".

Iepriekš vēstīts, ka Sanantonio "Spurs" neturpinās sadarbību ar amerikāni. "Esam vienojušies, ka viņš meklēs savas iespējas citā vietā. Viņš darīja visu, ko mēs prasījām. Vienkārši gribām izdarīt kaut ko viņa labā, jo Lamarkuss to ir pelnījis,” sacīja vienības galvenais treneris Gregs Popovičs.

Tika ziņots, ka par Oldridžu nopietnu interesi izrāda Maiami "Heat" vienība, taču nesen medijos parādījusies informācija, ka "Celtics" komanda būtu gatava savā sastāvā redzēt pieredzējušo garo spēlētāju.

Bostonas vienībai ir iespējas arī izmantot savas izņēmuma tiesības tirgū, kas ir 28,5 miljonu ASV dolāru vērtībā, kad starpsezonā parakstīja un maiņas darījumā aizsūtīja Gordonu Heivordu uz Šarlotes "Hornets" klubu.

Februārī komandas ģenerālmenedžeris Denijs Eindžs (Danny Ainge) paziņoja, ka komanda meklē spēlētāju, kas varētu palīdzēt ar aizsardzību un metienu izpildīšanu no perimetra.

2006. gadā Oldridžu ar otro numuru draftēja Čikāgas "Bulls", uzreiz aizmainot viņu uz Portlendas "Trail Blazers". Šajā komandā amerikānis pavadīja deviņas sezonas un 2015. gada vasarā pārgāja uz "Spurs". Viņa līgums ir spēkā līdz šīs sezonas beigām, pēc kuras spēlētājs kļūs par neierobežoti brīvo aģentu. Basketbolista alga šosezon ir 24 miljoni dolāru.

35 gadus vecais basketbolists šosezon izcēlies ar vidēji spēlē gūtiem 13,7 punktiem, 4,5 atlēkušajām bumbām un no trīs punktu metienu līnijas uzbrucis ar 36% precizitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu