Video Klaibērns atzīts par Eirolīgas aprīļa mēneša labāko spēlētāju

CopyDraugiem X Whatsapp
Vils Klaibērns (no labās)
Vils Klaibērns (no labās) Foto: EPA/Scanpix

Maskavas CSKA uzbrucējs Vils Klaibērns atzīts par ULEB Eirolīgas basketbolā aprīļa mēneša labāko spēlētāju, informē turnīra rīkotāji.

Jāņa Strēlnieka pārstāvētā CSKA aprīlī uzvarēja visās sešās spēlēs, vispirms trīs regulārajā čempionātā un pēc tam trīs ceturtdaļfināla sērijā pret Stambulas "Fenerbahce Beko".

Pamatturnīra pēdējās trīs spēlēs Klaibērns vidēji mačā guva 10,7 punktus, izcīnīja 3,7 bumbas zem groziem, veica 3,3 rezultatīvas piespēles un iekrāja 16,0 efektivitātes koeficienta punktus. Izslēgšanas turnīrā viņš sevi apliecināja pavisam citā līmenī - realizēti 63,2% divpunktu metienu, vidēji 21,0 punktus, 5,3 atlēkušās bumbas, 2,0 rezultatīvas piespēles, 1,3 pārtvertas bumbas, 1,0 bloķēts metiens un 22,7 efektivitātes koeficienta punkti.

Klaibērns par mēneša labāko Eirolīgas spēlētāju atzīts pirmo reizi karjerā. Šosezon no CSKA basketbolistiem šādu godu izpelnījās arī Maiks Džeimss novembrī un Nikola Milutinovs decembrī.

Maskavieši "Final Four" iekļuvuši deviņas sezonas pēc kārtas, kas ir jauns rekords.

Maija nogalē Ķelnē gaidāmajā turnīrā pusfinālos tiksies Stambulas "Anadolu Efes" un CSKA komandas un "Barcelona" un Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" vienības.

Arī šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīja divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā

Pagājušajā sezonā čempione netika noskaidrota, turnīram noslēdzoties sešas kārtas pirms regulārā čempionāta beigām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu