Vēl viens "Kuņluņ Red Star" krievu hokejists varētu saņemt Ķīnas pilsonību un spēlēt Olimpiādē (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ņikita Hlistovs.
Ņikita Hlistovs. Foto: https://www.facebook.com/KRSchina

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Pekinas "Kuņluņ Red Star" krievu aizsargs Ņikita Hlistovs jau drīzumā varētu saņemt Ķīnas pilsonību, lai drīkstētu piedalīties Pekinas olimpiskajās spēlēs šīs valsts izlases sastāvā.

Šīs KHL sezonas ievadā Hlistovs parakstīja līgumu ar "Kuņluņ Red Star", jo vienošanos ar hokejistu pašā sezonas priekšvakarā lauza Magņitogorskas "Metallurg".

28 gadus vecais Hlistovs šosezon Pekinas vienības rindās aizvadījis astoņus mačus, bet ar rezultativitāti nav izcēlies. Viņa lietderības rādītājs ir -1.

Iepriekš Krievijas mediji ziņoja, ka Rīgas "Dinamo" bijušais vārtsargs Aleksandrs Lazušins grasās pārstāvēt Ķīnas izlasi gaidāmajās Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Nesen gan Starptautiskās ledus hokeja federācijas (IIHF) jaunievēlētais prezidents Liks Tārdifs izteicās, ka Ķīnas hokeja izlasei vēl nav pilnībā garantēta vieta 2022. gada Pekinas olimpisko spēļu turnīrā.

Kā mājiniecei Ķīnai iepriekš bija atvēlēta vieta olimpiskajā turnīrā, taču vīriešu izlase nav spēlējusi kopš 2019. gada un reitingā ieņem vien 32. vietu.

Ķīnas hokeja izlase olimpiskajā turnīrā ir vienā grupā ar ASV, Kanādu un Vāciju.

Pekinas olimpiskās spēles risināsies no 4. līdz 20. februārim.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu