Bērziņš savainojuma dēļ šosezon laukumā neatgriezīsies

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Bērziņš.
Jānis Bērziņš. Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas basketbolists Jānis Bērziņš savainojuma dēļ šosezon laukumā vairs neatgriezīsies, sestdien paziņoja viņa pārstāvētais Tallinas "Kalev"/"Cramo" klubs.

Bērziņš pirms teju diviem mēnešiem iedzīvojās papēža cīpslas savainojumā un Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) latvietis pēdējo maču aizvadīja 2.februārī.

Kā vēsta klubs, divu mēnešu laikā atgūšanās no traumas nav bijusi veiksmīga, tāpēc Latvijas basketbolistam būs nepieciešama operācija, kuras dēļ viņš šosezon vairs neatgriezīsies laukumā. Bērziņš pēc operācijas paliks kopā ar komandu.

Bērziņš šo sezonu sāka Polijas virslīga vienībā Laņcutas "Sokol", kurai pievienojās augusta sākumā, taču janvāra vidū viņa un "Sokol" ceļi šķīrās pēc abpusējas vienošanās. Neilgi pēc tam viņš pievienojās Tallinas vienībai.

Arī iepriekšējo sezonu Bērziņš pavadīja Polijā, spēlēdams Varšavas "Legia" rindās un kopā ar komandu ieņemdams ceturto vietu.

"Kalev"/"Cramo", kas pagājušajā sezonā kļuva par Igaunijas čempionvienību, ar bilanci 29-1 LIBL pamatturnīrā ieņēma pirmo vietu un ceturtdaļfinālā ar 1-0 ir vadībā pret "Parnu Sadam" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu